Investeren in Brussel

Nieuwbouwprojecten

Ixelles

Secret Garden

Een eigen gebied waar ongeveer 32 bevoorrechte leven in een zeepbel Word de trotse eigenaar van een geheime tuin in de stad! Een droom wereld waar alles stopt om te genieten van de rust. Een geheime plaats in de beslotenheid van een onvermoede eiland Voorbij de toegangspoort zonder auto's, zal alle gladde en rustig, met bijzondere aandacht besteed aan comfort met een high-end afwerking in verband met de prestaties energie. Een frisse lucht en groen verzekerd! Elk appartement bezicht van een eigen terras en een eigen parkeerplaats. De appartementen of huizen (van studio tot appt 3SLPK) liggen rondom een tuin perfect uitgerust om uw welzijn te voldoen . PEB het uitvoeren van IBGE : targetscore tussen B en C De getoonde oppervlakken zijn extra muros.

Laeken

Le Clos Steyls - Les derniers appartements

Appartementen beschikbaar in de handeling ! In laken, in het noorden van Brussel, vindt U "Le Clos Steyls", in een aangename buurt die zijn toegankelijke en gemoedelijke karakter behouden heeft. "Le Clos Steyls" biedt appartementen met 1 tot 3 slaapkamers, die uitkijken op een privé binnentuin. Alle voorzieningen bevinden zich op wandelafstaand. PEB tussen B- en C-

Bruxelles

Canal District : Les Dernières Opportunités

Anderlecht

Sylvain Dupuis

Tegenover de Westland shopping, ontdekken deze nieuwe appartementen in aanbouw. Van studio's tot 3CH appartement, met of zonder terras. Mogelijkheid van parkéérplaatsen Voltooiing gepland binnen de 3 maanden. PEB tussen B- en C-.

Uccle

Château d'Eau

In de groene zone van Ukkel, ontbij het Fransschool, in de straat “Château d’eau”, nieuwe project van 3 moderne huizen met hout structuur en lage energieprestaties. De oppervlakte van het huis is ongeveer 200 m² met 50 m² voor de kelders. Elke huis omvat en mooie en groote livingruimte. Private terras en tuin voor elke huis. EPB in afwachting.

Uccle

Carré Vert

Bezoek de Appartementen in een prachtige ingesloten “Clos” in het hart van de gemeente of Ukkel , dicht bij de Parvis Saint- Pierre en alle nodige voorzieningen. PEB tussen B+ en B-.

Bruxelles

Les Appartements de l'Îlot Sacré

In het historische hart van Brussel, op slechts enkele stappen van de Grote Markt, dichtbij de Sint-Hubertus galerijen, ontdekt de appartementen en penthouse van het projekt "ÎLOT SACRE" Reeds 80% verkocht, vraagt ons inlichtingen over deze laatste opportuniteiten.

Bruxelles

Flanders Gate

BLIJFT 2 PENTHOUSE: LEVEN OF INVESTEREN IN HET HARTJE VAN BRUSSEL. De residentie "FLANDERS GATE", gelegen op wandelafstand van het Kanaal en de Antoine Dansaertstraat, biedt een ruime keuze aan appartementen met 2 of 3 kamers, duplexwoningen en huizen met tuin of terras, en is gebouwd rond een ingerichte en beplante binnenruimte. PEB tussen C en C-.

Erkend vastgoedmakelaar: Boutefeu Marc nr 105.244
Controle instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code BIV: www.biv.be