Schaerbeek

appartement te koop

The Edge

Maak kennis met The Edge, een uniek nieuwbouwproject van 34 comfortabele appartementen, op een bevoorrechte ligging tussen de stad en de buitenwijken. Van hieruit zijn Brussel en de wijde omgeving zeer makkelijk bereikbaar. De buurt heeft een ware facelift gekregen en is in volle ontwikkeling. De knappe architectuur en de topafwerking van de appartementen van The Edge zullen u zeker bekoren.

Fotogalerij en evolutie

In enkele regels

The Edge is gelegen op de grens van Schaarbeek, Evere en Sint-Lambrechts-Woluwe, stuk voor stuk aangename gemeenten om in te wonen. Met de Europese Gemeenschap, de NAVO en Brussels Airport op een boogscheut, is The Edge een topper op het vlak van mobiliteit. Het openbaar vervoer (metro, tram, bus en trein) brengt u vlot naar de binnenstad en via de E40 en de Brusselse ring geraakt u met de wagen tot in alle uithoeken van het land. Deze nieuwe wijk, die vandaag nog betaalbaar is, is in volle ontwikkeling en tal van stadsprojecten staan er in de steigers. De heraanleg van de oostelijke toegangsweg naar Brussel tot stadsboulevard (project ParkWay) en de ontwikkeling van een nieuwe groene ruimte (project MediaPark) zullen samen met de nieuwe wandel- en fietswegen deze wijk nog verder opwaarderen.

Tenslotte winkelt u hier prettig, met vele handelszaken op wandelafstand. Verschillende grootwarenhuizen en belangrijke scholen bevinden zich in een straal van amper een paar kilometer.

Beschikbaarheid en prijslijst*

  • Réf.
  • ka.
  • Opp.(bruto)
  • Prijs
  • Plan

*Als aanwijzing en niet contractueel

Erkend vastgoedmakelaar: Boutefeu Marc nr 105.244
Controle instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code BIV: www.biv.be